5.9.2010

Lahjat vieraille

Itse en pidä ajatuksesta antaa vieraille hääkarkkeja pienessä pahvisessa rasiassa, kun he syövät sen hetkessä ja siinä se olikin. Pahvi rasia menee roskiin, tai joku harva ottaa ja säilyttää niitä pölyyntymässä kaapin pohjalla. Joten haluaisin jotain pysyvämpää. Tai jotain josta on oikeasti hyötyä vieraillemme. Olen harkinnut näitä:

1. Keno kuponki
Jokaiselle vieraalle olisi oma summittasesti valittu kuponki, eikös ne ole jotain 0,50 € halvimmillaan joku yksirivi? :D Tästä voisi joku vieras jopa hyötyäkin, ja tulisi maksamaan jotain 30 €. Hehhehheh :D
2. Heijastimet
Koska häät olisivat nyt sitten ehkä niin syksyllä, niin heijastin olisi hyvä olla. Itse jaksan jankuttaa heijastimien tärkeydestä joka syksy ja talvi. Nää vois olla sitten sydämmen malliset :)

3. Saippua
Itse tehty saippua! Hokasin tämän naikkareiden foorumilta joku aika sitten ja olen aivan haltioissani! Rakastan käsitöitä ja tämä olisi niin ihana lahja! Hyvän tuoksuinen saippua ja hyödyllinen ja pitkäikäinen! Hihii :D

Nonih. Tämmmösiä. Ja sanon kyllä heti että tuo saippua on jotain mitä aijon nyt tutkia lähemmin ja ties innostun tekemään omaksi huvikseni. Hihhih...


Meinasi tuo ukkoki että hyvä ajatus tuo saippua :) Ja ne voisi noin pakata kuten kuvassa näkyy.
Joo, kyllä mä nyt oon ihan tohon saippuaan tykästyny :D


8 kommenttia:

 1. Kommenttina, että naiset kyllä varmaan tykkäisivät saippuasta mutta entäs miehet?=)

  VastaaPoista
 2. Voihan sen saippuan aina hajustaa jollakin unisex tuoksulla :)

  VastaaPoista
 3. Kaikki eivät varmaan tykkäisi suklaastakaan jos sitä tarjottaisiin, niin jos ihan normisaippuaa normituoksulla tarjoaa niin käyttää jos tahtoo. Sama noiden heijastimien kanssa, jos sydämmen mallisia alat laittaan, nii ei varmaan ukot ripusta takin helmaan ;)
  Nyt on pakko todeta, MEIDÄN HÄÄT :D

  VastaaPoista
 4. Aika usein se on niin, että vaikka se pieni lahja olis mikä niin ei niitä ukkoja se yleensä kauheesti jaksa kiinnostaa. Tietysti poikkeuksiakin löytyy. =) Mun mielestä noi saippuat on kiva idea. Me varmaan annetaan jokaiselle rivi lottoa ja sit on lisäksi ne perus hääkarkki suklaat.

  VastaaPoista
 5. Luin blogisi läpi. Vaikutatte ihan järkevältä parilta, joka osaa ajatella oikeasti budjettia :) Minua vain jäi kiinnostamaan, että mitä sukusi ajattelee nyt? /läheisesi? Kun tuolla taisi olla, etteivät innostuneet niin kauheasti häistänne.
  Toivottavasti saatte unelmahäänne:)

  VastaaPoista
 6. Hei Anonyymi! Minua tosiaan surettaa kun en saa suurta tukea omalta perheeltäni, mutta ajattelen näin, että he vain syttyvät hitaasti :) Kyllä he ovat todellisuudessa meidän puolellamme, mutta meidän perheessä tunteiden näyttäminen ja kaikki suuri on sellaista vaikeaa. Ja piru lauta, saavat kyynelehtiä koko elämänsä edestä sitten ku me mennään naimisiin :) Ja onhan häihin aikaa, niin kaikki eivät osaa keskittyä sillä tavalla, muuta kuin siihen mitä tapahtuu tänään ja huomenna, päivä kerrallaan.

  VastaaPoista
 7. Täällä uusi lukija ilmoittautuu. :) Tosi kiva idea tuo heijastin tai saippua, koska niistä on jotain hyötyäkin, toisin kun karkista. :D

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa! Juu mieki tykkään sillä, ku olen itteki kuitenki käytännön ihminen, nii haluttas että sais rahaa laitettua johonkin yleis hyödylliseen ja on se nyt kivempi vieraallekki. :)

  VastaaPoista