29.8.2010

Valehtelija valehtelija

Unohdin aivan!
Tärkein ostos minkä teimme reissullamme jäi esittelemättä, eli luonnon sileät kivet!
Löysin niitä Anttilasta, 1 kg pussi 1,99 €. Ja ne ovat juuri sen värisiä, mallisia ja tuntoisia kuin halusinkin :P Ostimme niitä 2 pussia. Ja näitä olisi tarkoitus laittaa kirkkaiden maljakoiden pohjalle, nyt en pysty luomaan kuvaa, jolla voisin paremmin esittää ajatukseni, mutta uskon monien jo arvaavan entisten kirjoitusten perusteella :)
Mutta tämmöisä ne ovat:


Hox! Sydämmen mallinen kivi keskellä ;)

Juu ja nämä kivet ovat olleet minulle melkein kuin häiden koristeluiden kohokohta. Halusin juuri näitä. Ja kiviä ostetaan luultavasti lisää, erivärisiä. Mutta tuolla Anttilassa oli vain nämä jotka hellivät silmääni :)

Ooh, tekisi mieli jo poimia noita pihlajan oksia...

5 kommenttia:

 1. Mä en tiedä missä päin asustelette, mutta vinkkaanpa silti: Jyskistä löytyy myös noita koristekiviä, normaalihinta on muistaakseni euron / pkt. Kantsii tsekata niiden nettisivuilta, jos löytyy itselle mieleistä väriä. Ja jos haluaa ostaa enempi kiviä kerrallaan, niin Plantagenissa 10 kg säkki maksaa 9,95. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä löytö ja tuo sydänkivi on aika hieno ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos manna-anna! Jyskissä on tullut käytyä ja en ole hoksannut ennen noita kiviä olevan siellä, mutta ensikerralla pitääkin olla tarkempi :) Plantagenista en ole kuullutkaan, eli ei ole ihan lähelle, en sitten tiedä onko Oulussa.

  Kiitos Kitty :)

  VastaaPoista
 4. ihmettelen, miten iso budjetti teillä on, kun koristekiviä ostetaan kaupasta?!? nättejähän ne ovat, ei sillä.. itse keräilin kiviä koristeiksi mökiltä meren rannasta ja Haltin vaellukseltakin muutama (mm. yksi sydämenmuotoinen) tarttui mukaan :)

  VastaaPoista
 5. Ajatus oli että keräillään rannoilta jne, mutta kun ei niitä sopivia kiviä löydy! Ja haluan välttämättä tuollaisia ihania sileitä kiviä ;) Eikä noita kiviä paljoa tarvita, että niihin menee se vajaa 10 € Ja minulle nuo kivet ovat ehdoton mitä haluan, että jos vähän panostetaan rahaa niihin, kun muusta en niin välitä, niin ei se ole minusta liikaa :D

  VastaaPoista