15.9.2010

Säästötili

Nyt vihdoin sen tein. Säästötilin.
Keväällä aloimme S-Arinan asiakasomistajiksi ja täten liityin s-pankkiin. Olen kauan aika meinannut perustaa tilin, jonne voimme laittaa rahaa sivuun häitä varten. Avasin s-pankkiin tuottotilin, jossa on vertailujen mukaan paras korko. Ja vähän rahaakin sinne jo meni :)
Sinne sitten laitetaan sivuun mahdollisemman paljon rahaa. Aah, kivaa :)

Monet blogit ovat hiljenneet kovasti syksyn tullen. Itse nautin kovasti pimenevistä illoista, ja sateisista päivistä. Toisaalta syksyssä on puolensa, mutta häiden kannalta mietityttää.
Mekko voisi mennä likaiseksi, sää voi olla ihan hirveä myrsky. Mutta häät on tarkoitus pitää sisätiloissa, ja voisi käyttää paljon kynttilöitä jotka tuovat aivan oman tunnelmansa.

Syksyn tullen saa pukea kaikki kivat heijastimet :)

4 kommenttia:

 1. Syksy on kyllä ihana vuodenaika, häitä ajatellen ja muutenkin. :)

  VastaaPoista
 2. Mekin käytiin perustamassa säästötili häitä varten noin vuosi sitten ;)

  Nordeasta sanottiin, ettei tuntuvaa korkoa tule parin vuoden säästämisellä jos tiliä on tarkoitus käyttää myös esim. varausmaksujen maksamiseen kesken säästökauden eli tilillä pitäisin siis kerralla olla isompi summa rahaa (useita tuhansia euroja) jotta siitä hyötyisi. Häiden kustannuksia kun joutuu makselemaan pitkin vuotta ennen ja jälkeen häiden. En sitten tiedä oliko kuinka pätevä täti kyseessä, mutta laittoi meille ihan tavallisen tilin josta voi nostaa rahaa vapaasti. Ilmoitettiin siis, että kymppitonni olisi osissa tilin kautta tarkoitus mennä.

  Tästä syystä siis ihan mielenkiinnolla kysyn onko teidän säästötilillä jokin rahanotto/siirtoraja esim. 4kertaa/vuosi tms? :)

  VastaaPoista
 3. Tässä on siitä meidän tilistä: http://www.s-pankki.fi/henkiloasiakkaat/tilit/fi_FI/stuottotili/

  Elikkä saadaan vapaasti nostella rahaa ja laittaa rahaa, se ei siis ole suoraan "säästötili" mutta se on hyödyllisempi kuin normitili. Me kun säästetään luultavasti tuota rahaa ainakin se vuoden verran, ennen kuin aletaan radikaaleja ostoksia tekemään, kuten juhlapaikan varausmaksu, jos siellä edes on sellainen, ja riippuen kuinka suuri se on.

  Ja kun tuo on kuitenkin eri pankissa kuin omat käyttötilit, nii sinne voi laittaa s-bonukset jne, ja se on sitten syrjässä :)

  VastaaPoista
 4. Teidän säästösuunnitelma & -tili kuulostaa hyvältä! :) Olispa sitä itsekkin vertaillut enemmän eri pankkien säästötilejä ^^

  VastaaPoista