29.8.2010

Eipä paljoa mittään


Edistystä ole tullut. Vastauksena anonyymille viime postauksern kommenttiin :)

Mutta jotain pientä nyt kuitenkin. Minua on vienyt kovasti työssäoppiminen, jossa teen klo 11-19 päivää, eli aikaa ei oo niiku sitten millekään tai ei vaan jaksa kun on seisonut sen 8 tuntia.

Olimme ukkelin kanssa kahden keskeisellä reissulla, yövyttiin kahdessa eri hotellissa, sviitissä ja normi huoneessa. Käytiin katsomassa Ismo Leikolan stund uppia. Oli hauska (vaikka se sitä hevosta löiki turpaan, nii oli se nyt hauska!) Siitä sitten viikonlopun jälkeen jatkoimme anoppilaan, missä olen käynyt viimeksi... kesällä 2009. Kovasti uteli tätä blogin osoitetta mutta onneksi pääsin vielä siitä luistamaan, kun täällä haluttaa muiden morsmaikkujen kesken pohtia omaa päätään, nii se ei ole kovin suotavaa että anoppi tai äiskä tulee kommentoimaan ;)
Oli todella ihana reissu. :)

Niin asiaan! Teimme hankintoja tai hankinnan. Sinooperista löytyi alesta Kiitos- tarroja. Noh olihan ne pakko staa kun oikea hinta olisi 1,20 € nii nyt olivat VAAn 0,50 €!! :D
Nii. Ja koska kovasti tahtoisin käyttää pihlajaa meidän koristeluissa, nii tui huomioitua että pihlaja on marjassa ainaki heinäkuun lopusta alkaen. Eli ehkä tuo päivä mellä aikastuu parilla kuukaudella. Lisäksi en ole tykännyt kun nyt on tullu yhtäkkiä kauhean kylmää, harmittaa.

Noh näitä nyt pohdiskellaan. Ja mun suuri elämänmuutos ei hurahtanutkan käyntiin vielä, anteeksi :(

Mutta paino on ainaki tippunut. 67 kg lähettiin ja nyt se näyttää 63-64kg. Johtuu siitä että en ole syönyt leipää enkä ruokaa ylipäätänsä. Jotenkin ei vain maistu. Tuolla töissä ollessa ei ole kauhean imartelevat keittiötilat että omenaa ja banaania saa nopeesti syötyä. Aamulla yleensä syön kunnolla ja illalla sitten odottaa sulhon tekemä ateria :) Ja kaikenlisäksi olemme meidän lomamme vuoksi aika heikoilla rahallisesti. Ilmeisesti koirakin pitää käyttää lääkärissä kun on silmä alkanut juoksujen jälkeen rähmimään ihan tolkuttomana.

Mutta kyllä täällä vielä haaveillaan ihanasta hääjuhlasta. Ja tuosta miehestä :)
Hihhih...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti