3.8.2010

Askel kerrallaan

Meni sitten ihan vituilleen tää blogin ulkoasu, sori. En nyt jaksa alkaa korjaamaan sitä, vähä aikaa kirvasin, nyt keskityn muuhun. Bloggerilla on joku *#¤%&# hieno työkalu tohon taustaan, ja nyt ei sitten toimi nuo muiden tekemät taustahöskät ollenkaan... MYRR!!!

Mutta keskitytään muuhun.

Eilinen meni mun uuden päätöksen myötä kohtuullisesti. Ei syöty mitään herkkuja, josta on tullut aika paha tapa viime aikoina. Okei siinä se taisi ollakin. Mutta tuo on oikeasti tärkeää, mun vartalo muokkaantus takuulla pienemmäksi, kun jättäs urhan päivset mussuttelut, ja keskittys oikeasti muuhun. Esim. koiraan. Häihin. Kouluun. Mieheen :)

Meillä on koulusta menossa nytten työssäoppimisjakso, joka kestää marraskuulle saakka. Alotin viime viikolla työssäoppimiseni eläinkauppa ja tarvikeliikkeessä, eli Faunattaressa. Tosi kiva paikka. Olen päässyt tutustumaan ja käsittelemään jyrsijöitä ja kaloja, jotka ovat olleet mun tavoitteena. Ittellä ei ole juuri noista kokemusta. Nyt sitten meillekkin on tulossa akvaario :P Hihii!
Mutta verrattuna pelkkään eläintarvikeliikkeessä tekemääni harjoitteluun tämä on jo nyt antanut tosi paljon, koko ajan on tekemistä, eläintenhoitoa ja järsjestelyä. Pian asiakaspalvelua, kunhan uskallaudun kassaa alkaa käyttämään, se tuntuu taas niin monimutkaselta.
Ja tuossa harjottelussa aion ottaa kaiken irti, sillä sinne ois ehkä mahdollista päässä ruuha-aikoina tuuraamaan, erä luokkakaveri oli aijemmin tuolla, nii ois nyt päässy töihin kesällä.
Että wink wink. :)

Mä aijon tänään soittaa tuosta pirtistä, että millainen vuokra siinä olisi kesä-syys viikonlopulle. Koska se on vaivannut kovasti, ja olen aika varma että tuolla ne häät on sitten jos tällä paikkakunnalla asutaan vielä häiden aikaan.

Koiran kanssa tekee enemmän taas touhuta kun sen ensimmäiset juoksut näyttäs olevan loppumaan päin. Se on hoksannut vihdoin ja viimein mitä mä tarkotan kun sanon käskyn "Sivu!"


Hei, osaako joku kertoa mistä mä saan koristekiviä? Sellasia luonnollisia, sileitä, pieniä ja taikka isoja? Oisko josain puutarhakaupassa? Kun ensin ajattelin keräillä luonnosta häitä varten, mutta pöh ei tuolla oo sellasia mitä tahon, ja onhan se hommaa alkaa kivii roijaan :D


Anteeksi mun huono suomenkirjoitus, mä oon aina ollu huono äidinkielessä enkä nyt jaksanut kovin keskittyä, kun ketuttaa tää ulkoasu.

2 kommenttia:

  1. Minä ostin koristekiviä häihimme Kodinterrasta... mut esim.K-rauta ym.isommat liikkeet missä myydään puutarhajuttuja myyvät koristekiviä.

    VastaaPoista
  2. Juu kodin terrassa näytti olevan netistä katsottuna, juuri sellaisia kuin haemme, kiitos! Tosin ovat kovin kaukana nuo liikkeet, mutta ollaan menossa yhteen suuntaan, nii siellä voisi samalla piipahtaa :P

    VastaaPoista