11.3.2011

The Sormukset

Nyt laitan postausta sormuksista, jotka siis on hankittu.

Kävin tammikuussa ekaa kertaa kokeilemassa sormuksia timanttisilla, ja se ensimmäinen sormus mitä ikinä kokeilein, jäi sitten hyvin mieleen. Käytiin kuukausi sitten yhdessä miehekkeen kanssa kattomassa sormuksia samasta paikkaa, ja jällen kokeilin kaikenlaisia sormuksia, jopa kultaisia. Mutta ei, tämä sormus oli se mikä mieleen jäänyt oli ja parhaimmalta sormessa tuntui. Ja näytti.
Siisti, yksinkertainen, mutta silti vähän timanttia. Minun näköinen. Ja hintalappukin oli sopiva, tosin jos tuo sormus olisi maksanut vaikka sen 200 € enemmän, olisin siltikin halunnut sen.

Miehellekin katottiin sitten oma vihki, ja se on pallaadium/platina sekotus, tuommonen paksumpi ja simppeli. Kovasti tykkäsi, ja kestää varmaan sitten elämäniän verran.
Ja hintaahan näille tuli alennuksien jälkeen tuli yhteensä 400 €. Jos olisin ottanut uuden kihlan itselleni, nii 100 € enemmän ois maksanut, mutta ei ollut sellasia kihloja kuin oisin halunnut. Ja voi olla että mie pidän tuota vihkiä pelkästään, sen näkee sitten myöhemmin. Ja saatiin s-bonuksetki talteen, mikä on ihan siisti juttu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti