11.3.2011

Kaikki uusiksi!

Mä en ala nyt valittelemaan kuinka mieli vaihtuu, koska se on turhaa.

Nyt on kaikki mennyt uusiksi.
Eli mun mietinnät pienistä häistä sai tuulta alleen, ja nyt sitten on pienet häät.
5.8.2011 meidät vihitään maistraatissa, jossa on meidän lähimmäiset paikalla. Sitten siirrytään ravintolaan syömään ruokaa ja kakkua. Vieraita kutsutaan 9. Ne kaikista tärkeimmät ovat paikalla.

Sitten syyskuussa mennään kahden kesken Roomaan häämatkalle.
Näin. Simppeliä, helposti toteutettavista ja juuri sitä mitä me halutaan, pienet intiimit häät :)

Näin meidän ei tarvitse stressata rahasta, kun meillä ei rahaa tule nyt kuin kelalta ja ne ei isoja ole. Ja vaikka valmistuisin kesällä, tulen luultavasti olemaan työtön, kun en saa mistään töitä. Joten saadaan häät ja haaveilemamme matka näillä menoilla.

Kaikenlaista radikaaliakin on jo tapahtunut, mm. sormukset on ostettu, vieraat päätetty, ravintola vaihtoehdot päätetty, joihin on lähetetty tarjouspyynnöt, häämatka kohde päätetty, häiden ja häämatkan ajankohta päätetty.
Eikä isosti ole enää jäljellä. Häiden budjetti on nyt joku 500 €. Sormuksia eikä matkaa lasketa mukaan. Matkaan on sitten ajateltu 1500 €. Tuota summaa ei siis ole olemassa vielä, mutta mä saan mun loppupalkan tässä piakkoin, jolloin tuo onkin sitten hoidettu.

Kirjottelen lisää yksityiskohdista pian.

Ja mainittakoon että nyt tuntuu hyvältä! Eikä enää yhtään kaduta tai tee mieli muuttaa suunitelmia, tämä on se meille paras vaihtoehto :)

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa ihanilta hääsuunitelmilta. Itse haluaisin samanlaiset häät.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa ensi kesän morsiamien joukkoon! :)

    VastaaPoista