8.2.2011

Valokuvaus

Meillä on tiedossa valokuvaaja! Hyvä ystäväni opiskelee ja harrastaa alaa, ja kyselin häneltä että
kiinnostaisiko maksua vastaan kuvata häissä ja ehkä jopa meidän potrettikuvat. Ja hän vastasi kyllä! Eli siinä päästään edullisesti, ja voidaan sitten itte vaikuttaa että mitä halutaan kuvattavan jne. Hihhihhii!

Tänään ehkä mennään katselemaan sormuksia, mulla haluttaisi ne saada alta pois, koska ne on mun mielestä se tärkein ja mahdollisin rahahana. Sitten mun pitäsisii käydä pankissa hommaamassa ässätilille oma visa debit kortti, niin saa helposti ja nopeasti sitten rahaa häätililtä jos tarvitsee. Sitten olisi eräs loppuunmyynti, jossa on -30 % miesten puku vaatteita, niin voitaisiin käydä Samille kattomassa sitä pukua. Jeijj. Että kaikenlaistahan tässä on.

Yksi tärkeä mikä pitäisi selvittää on hääjuhlapaikka. Eli aika vahvasti olen kallistumassa tuon Simon pirtin suhteen (aijemmin puhetta tässä ), mutta siellä pitäisi käydä ja miettiä että onko se nyt sitten liian iso paikka n. 50 hengelle. Sitten sain tietoa eräästä toisesta paikasta, missä olisi niin majoitus kuin pitopalvelu paikan päältä, mahdollisuus. Mutta se voi taas maksaa sikana rahaa. Sitten pitäisi selvitellä että mitä sitä haluaisi syödä, ja muutenki paikallisia pitopalveluita ottaa selville. Joita tuntuu etten löydä millään, mahdotonta! MYRRR! Ja sitten jos tekisi itse ruuat. Ainakin uskon että kakut saatan tehdä itse, koska me ollaan kallistumassa hyydyke, juustokakkuihin jne. Että niitä voisi olla tietynlaista, tai montaa erinlaista. Ne on helppo tehdä itse, ja ne voi myös pakastaa. Ja mie tykkään lohikeittoajatuksesta ruokana, mutta onko se sitten sopiva talvenjuhliin? Luulisi kun ollaan ensin porsasteltu jouluna, nii keitto tekisi ihan nannnaa :D

Mutta asioita mitä pitää selvittää ja tehdä tiivistettynä:
1. Sormukset
2. (puku)
3. Juhlapaikka
4. Pitopalvelut/tehdäänkö itse

Noin, pieni lista noihnan on helppo tehdä, eikö? :D

Ja tosiaan, pysytään nyt alkuperäissuunnitelmassa, että häät pidetään 25.2.2012. Näin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti