26.1.2011

Tää nostaa taas päätään

Hei vaan kaikille!

Nyt on taas murehdittu ja märehditty joulun ja uudenvuoden paremmalle puolelle, ja valoisampaa on koko ajan enemmän. Näin sitten kevään pikkuhiljaa tullessa kohden, on häät saaneet taas tilaa mielessäni.

Eli innostus kihisee kovemmin ja kovemmin sisälläni, ja kohta on taas niin paljon tehtävää etten tiedä mistä aloittaisin.

Mutta tärkein on olisi nyt saada päätettyä kunnolla, mitä minä haluan. Mieli muuttuu ja vaihtuu koko ajan, pidetäänkö isot juhlat, vai ihan kahvittelut, vai sitten pienet bileet ystävien ja sisarusten kanssa. Nii eli jos on isot juhlat, nii ei mahdollisuutta häämatkaan ulkomailla, koska rahat menee juhlien järjestämiseen. Jos on pienet kahvittelut, nii sitten voi mennä oikeen kunnolla häämatkalle, mutta häämekolle ei ole silloin käyttöä niinkuin ei ole bileissäkään. Ainoostaan jos vaikka maistraatissa ja valokuvissa käydään, nii sillon tulee käyttöä hääpuvulle ja miehen puvulle. Mutta alkaa ostaan miehellekin joku pukua, ku se pitää sitä kerran elämässään.. Mutta joo niinhän se ois kuitenkin. Ja se haluanko laittaa vaivalla säästämämme rahat (opiskelija+sivari) isoihin juhliin, joissa sitten porukka pääsee ilmatteeksi ryyppämään jne.. Ja sitten on se että MISSÄ ne juhlat pidettäisiin, jos pidetään sitten ihan pikku pippalot.

Eihän tuo ole kuin tehdä päätös ja valintoja, mutta silti kaihertaa mielessä että mitä sitä haluaa. Ja oikeasti mieli käy ihan 100% kaikkien vaihoehtojen puolesta, mutta sitten se on suraavana päivänä toinen.

Ja kaasokin on nyt nostanut päätään. Mietin että mentäskö niille Oulun häämessuille, mutta ei me menty. Ei onnistunut, eikä niin kiinnostanutkaan.


MUTTA! Olen minä tässä salavaivihkaa jotain tehnyt häiden suhteen... nimittäin olen käynyt kokeilemassa itselleni SORMUSTA!! :D
Melkein jo tein kaupat 300 € sormuksesta, mutten ollut varma oliko se nyt juuri se mitä haluan. Ja kun ei ole vielä sillä kiire. Katselemani sormus oli timanttisilta, Kohinoor timanttisormus valkokultaa:


Sitten yhdessä kultasepänliikeessä näin 360 € sormuksen, mutta katsoin sitä vain nopeasti, kun olin silloin ihan muilla asioilla liikeessä. Mutta se oli valkokultaa, ja siinä oli niinkuin lovi, jossa oli sitten timantteja. Ja se on jäänyt minulle paljon enemmän mieleen kuin tämä kokeilemani. Ja vielä aijon käydä sitä katselemassa. Mutta tuossa että ostaisin timanttisilta meille sormukset (ukolle uusi kihla, vanha ihan kulunut) niin saataisiin ne sitten s-korttia vilauttamalla, ja bonusta kertyisi mukavasti. Ja saisi ehkä alennuksiakin, näin muuten. Mutta en tiiä. Kauhean vaikeaa.


Budjettiakin pitäisi miettiä uusiksi että tulisi jotain ajatusta miten kauheasti pitää mennä kaurapuuro linjalla. Olen mä töissäkin ollut, mutta se on sellasta että pari päivää kuukaudessa, joten kauheasti ei tuu mania siitäkään. Nyt meillä on joku 1000 € säästössä, wuuuhuuu... Ei kyllä saa silläkää yhtään mittään. Niin tekeisi vaan mieli varata ulkomaanmatka ja KARATA! UUUALLLAA! :D mutta luultavasti mua kaduttaisi jälkeenpäin, ettei ollut juhlia.


Jotenkin nyt tuntuu kuitenkin hyvältä taas. Hitsit kun innostus vaan kasvaa tässä samalla :)

Näihin tunnelmiin, nyt alkaa koulu, joten heissun haissun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti