27.10.2010

Päivä päätetty!

Noni, nyt on vihdoin tarkka päivämäärä millon meidän häät on!
25.2.2012

Toivottavasti juuri tuolla viikolle ei tule olemaan miljoona tsiljoona pakkasta, lunta on ihan takuulla täällä meidän maisemissa :)
Ooh, nyt sitten ei oikeen tiiä mitä tekisi. Hääjuhlapaikkaa en vielä ala varailemaan, hieman lähempänä sitten. Kun haluttaisiin käydä paikalla ihan tutustumassa. Jos vieraita on se 50 kpl, mietin onkohan tuo meidän meinaama paikka liian iso? Voiko juhlasali olla liian iso? Haittaako se ?

Onko liian aikaista pyydellä pitopalveluilta tarjouksia? Hitto, mitenköhän neki tehdään...
Tiedän että täällä on paljon pitopalveluita, mutta tuntuu että kaikkien tiedot pitää ihan hampaat irvessä hankkia, kun edes maailmanmainio google ei anna tarpeeksi tietoa! Myrrrr!
Eikä mistään saa tietoa mikä pitopalvelu on hyvä, mikä ei. Tuntuu että tosi vähän juhlitaan kun kukaan ei osaa sanoa mielipidettä mitä pitopalvelua kannattaisi suosia..

Me ajateltiin ukkelin kanssa että hankittaisiin sormukset ensin. Kun ne on kuitenkin se tärkein ja välttämättömin, ja haluttaisiin tarpeeksi ajoissa aloittaa etsintä. Musta tuntuu että mikään ei miellytä silmää, siis kuvien perusteella. Eikä meille tule mitään tonnin sormuksia, kyllä reippaasti 500 euron tulee olla. Ja tosiaan mä heitän sitten oman kihlani mäkeen, tää ei oo maksanu ku sen reippaan 7 € :D opiskelija, opiskelija.. Ja miehekkeelle laitetaan kanssa uusi sormus, sellanen ku tahtoopi :)

Ja mikä ihanan lehti! Ostin uusiimman Häät&Juhlat- lehden, ja siellä oli mainos Oulussa olevista HÄÄMESSUISTA!! Eli sunnuntaina 16.1.2011. JEE!! Olen yrittäny netistä hakea että eikö niitä messuja voi täällä pohjoisemmassakin olla, muttei mitään oo mainintaa ollu noista messuista. Mutta nyt oli, jiihaaa :D
Sieltä onkin hyvä napsia mahdolliset sormukset, kattoa miehelle pukua ja kutsukortit ja kaikkea muuta kivaa!

Voih, mitähän sitä alkais tekeen ku ei tiiä mistä lähtis liikkeelle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti