18.10.2010

Hääät!

Häät häät häät. Noni nyt on taas innostusta kun miehekkeen kanssa keskusteltiin. Pitäs vaan aina sille keskustella häistä, ku se saa aina innostumaan, mutta mää oon tämmönen tonttu.
Ihan sama asiaan!

Häiden ajankohta siis muuttuu. Ne vietetään talvella 2012. Tarkkaa ajankohtaa ei täysin ole, mutta se ei haittaa vielä. Tänäänhän tästä vasta päätettiin! Ja jos häät järjestetään, niin aijomme nyt olla sitten säästelijäitä kuten aikaisemminkinn. Nyt katsomme vieraslistaa uudelleen, ja se pienenee luultavasti alle 50 hengen, ja ruokiin saa mennä semmonen 1000 €. Jumalauta jos tuolla rahalla ei saa ihmisiä syötettyä, nii saavat sitten vaikka ihan vaan pottukeittoa! :D

Me kutsutaan sellaiset ihmiset jotka ovat meille jollainlailla merkinneet oikeasti, saaneety meidät nauramaan ja itkemään. Ei serkkuja, joiden häihin ei saatu ittekään kutsuja, tai joita näkee sillon tällön kaupassa, ja sitten ollaan tyyliin "tunnistatko?".

Valkoinen luultavasti on sitten IN koristelussa, onhan se periaatteessa halvin väri, kun kattoo kauppojen myyntiä, liinat, verhot, maalit jne. Valkoinen on halvin. Ja sopii hyvin meille.

Luultavasti mun pukua tullaan sitten säätämään, etten palele siinä, luultavasti jätän sen yläosan, siis tän boleron käyttämättä, ja joku villakangas pikkutakki tilalle. Olenkin aina ihaillut muiden morsiammilla sellaisia :)

Ja kynttilöitä voidaan edelleen käyttää! Eli saadaan ihanat pimeät tunnelmailliset häät edelleen.
Voi että nyt löytyy intoa ja puhtia!

Niin ja mikä vaikutti tähän aikaistumiseen? Minä pääsin töihin. Osa-aikaiseksi. Mutta tiedossa on kesällä paljonkin töitä. Jeeejeee!

Hui kamala! Häät on melkeen jo vuoden päästä, hellan lettas, 1½ vuotta! Ihanaa! Ei olekaan enää niin pitkä matka ;)

Noni nyt tuli tämmönen ihkutuspoksutus postaus, anteeksi. Mutta kun täällä on intoa kuin pienessä porsaassa!

Noni, nyt pitää alkaa suunittelemaan taas ihan uusiksi! Ensin päätetään tarkka päivä...

Ihania syystalvi ilmoja kaikille! Täällä kävikin jo ensilumi viime viikolla :)

4 kommenttia:

 1. Hyvä että olet saanut potkua järkkäämiseen! Tsemiä vaan! ;)

  VastaaPoista
 2. Haha, tässähän tulee ihan itsekin iloiselle mielelle lukiessa tätä postaustasi! Olet selkeästi nyt onnesi kukkuloilla :D IHANAA! :D

  Hyvältä kuulostaa uusvanhat suunnitelmat! :D

  Ilmeisesti siis häät kuitenkin alkutalvesta, eikä siellä marras-joulu 2012? ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia!
  Kyllä alkutalvesta :D helmi-maaliskuussa, kuitenkin niin ettei olisi sikakauheita pakkasia, olisi lunta ja ettei mensi hiihtolomien kanssa päällekkäin.

  Puhkun kauheasti suunnitteluintoa, ja tuntuu ettei tiedä oikeen mistä alottaisi. Hitto tuleekohan tässä jo kohta kiire ;D

  VastaaPoista
 4. Ooo, häät, fiilikset välittyivät hyvin tästä postauksesta. :D

  VastaaPoista