1.6.2010

Yleistä hääpähkäilyä

Pieni hiljaisuus on päässyt heti alkuun blogia kiusaamaan. Johtuen siitä, että kyllästyin taas mietiskelemään häitä ja itseeni. Jotenki masentaa kun häät ovat vielä niin kaukana, ja rahaa pitäisi säästää. Juhlapaikka mietityttää ja tulevaisuus itsessään.
Sulho yllätti minut kaupassa kysyen käydäänkö katsomassa sormuksia. Olin oikeasti ällikällä lyöty, kysymys tuli yllätyksenä. Ei me menty katselemaan sormuksia kun haluan että on tietoa ostaakin sellainen tarvittaessa, mutta tulin todella iloiseksi. Se sitten taas herätti minut selaamaan häälehteä ja nettiä :)

Olen tehnyt meille jonkinmoista budjettia, jossa on minimi ja maximi määrät mitä rahaa menisi. Mutta muutamat kohdat hermostuttavat, kun en yhtään osaa arvella mitä niihin voisi mennä.
Koristelut ovat niistä ehkä pahin :D Olen ajatellut että käytämme mahdollisemman paljon hyväksi luontoa, kuivataan lehtiä kesältä, kiviä, oksia jne. Sitten jotku liinat ja tämmöiset, ei ajatustakaan.
Eilen hoksasin yhtä hääblgi lukiessa ajatella miten pöytiä tulee ja paljonko vieraita on.
Meillä on maximi 64-66 ja minimi jos juuri ne rakkaat sukulaiset ja muut halutaan niin 50 vierasta.

Eniten ketuttaa kun ei pääse oikeasti käytäntöön ja alkaa toimimaan. Toki voisin kutuja väsäillä ja muuta, mutta se tuntuu turhan aikaiselta. Ja kiinostaisi tietää paikallisista pitopalveluistaki millasta hintaluokkaa heillä on, ja juhlapaikoista mutta tuntuu että aivan liian aikaisessa on jos nyt jo soittelee :D

Paikallisiin juhlapaikkoihin en ole kovin tyytyväinen. Kaikki kivat paikat ovat aivan kaupungin keskustassa. Mutta minä haluaisin jonnekkin luonnon helmaan, joku kartano tai pirtti, juhlasali olisi aivan ihana! Yksi minulla on mielessä, viereiseltä paikka kunnalta. Olen itse pikkutyttönä ollut häissä siellä, muisti kuvat ovat hatarat. Mutta se on pienen pelon ja puron vieressä, kaukana kaupungin hälinästä! Eikä kenelläkään ole kuvia kuvia kuvia! Tahdon kuviaa ja hintoja :DNiin asustelen täällä Lapin rajan puolella merenranta kaupungissa nimeltä Kemi. Joo kauhee tuppukylä. Kaunis kirkko ois keskellä kaupunkia, mutta me ei tarvita sitäkään, kun ei haluta kirkkohäitä. Minusta tuntuu pahalta ajatellakin että menisimme kirkossa naimisiin, kun emme kumpikaan usko Jumalaan, se olisi loukkaus uskontoa kohtaan. Joten siinäkin mielessä olisi hyvä, että olisi joku ihana maalaispaikka jossa meidät vihittäisiin. Kaikista idyllisin olisi meren tai joen, järven ranta ja siinä sitten saunaa ja juhlapaikkaa. Ah olisi kyllä niin hieno! Tosin tällöin häät pidettäisiin kesämmällä, niin saa kaiken ilon irti :)

Mutta ei niin ei.

Nyt paasasin vähäsen tämmösiä, paasaan pian lisää, kun on paljon ajatuksia joihin haluaisi vähän ulkopuolisen näkemystä ja saada jotain tolkkua.

2 kommenttia:

  1. Älä turhaan stressaa valmistelujen kanssa... fiilistele vaan ja tee suunnitelmia! Mieli ehtii muuttua moneen kertaan, ja vähitellen se kokonaisuus loksahtelee kohdilleen :)

    VastaaPoista
  2. Juu siinä mielin on onneksi tätä aikaa vielä että saa ajatusta kasaan kaikesta ja tosiaan, se mieli vaihtuu koko ajan! :D

    VastaaPoista