21.5.2010

Ajatuksena häät

Monet alkavat suunittelemaan häitään suurinpiirtein vuotta ennen. Me aloitimme talvella, eli n.2½ vuotta ennen häitä.

Minä ja mieheni S ollaan seurusteltu vuodesta 2007. Tapasimme sattumalta netissä chatin kautta, ja juttu alkoi lentää. Vain 10 päivää myöhemmin, tapasimme S:n paikkakunnalla minne junalle menin. Ja jos vain on mahdollista, se oli rakkautta ensi silmäyksellä, kuinka kliseeltä se sitten kuulostaakin. Alkuksi jännitin kun etsin häntä juna-asemalta, mutta heti kun näin S:n, rentouduin ja tuntui kuin olisimme tunteneet jo vuosikausia. Tunne oli molemminpuoleinen. Ja siltä se tuntuu edelleen :)

Kihloihin menimme jo vuonna 2008 syksyllä, eli 14.10.2008. Siksi tuo alustava hääpäiväkin on, sillon tulee 4 vuotta täyteen kun olemme menneet kihloihin. Tosin 13.pvä siksi, koska se on lauantai :D

Puvusta. Monille morsiammille hääpuku on kovan pohdinnan alla. Foorumeita lueskeltuani tosi monelle on omassa budjetissa noussut morsiammen hääpuku yleensä etusijalle. Tai ainakin sinne kärkeen ruokien, ja juhlapaikan kanssa. Itsekin melkein ensimmäisenä olin katselemassa netistä pukuja, ja katselin niitä satoja kappaleita. Mutta mikään ei tuntunut oikein iskevän sen kummemmin. Ja koska opiskelijoita ollaan, niin en tahdo käyttää paljoa rahaa pukuun, jota pidän vain sen yhden päivän. Selailin hää foorumilta myynnissä olevia pukuja, ja silmäni osuivat yhteen aivan ihanaan pukuun, puna valkoiseen ranskalaiseen pukuun. Ja olin myyty! Pyysin lisää kuvia puvusta, koska sovitus ei ollut mahdollinen (piitkä pitkä välimatka). Vasta myöhemmin tajusn katsoa hintaakin ja se oli 150 euroa! Siis täh?

Puku on minulle liian pieni yläosaltaan (kaksiosainen), joten siihen tulee nyöritys tai sitten saan vihdoin itseni oikeesti kuntoilemaan ja pudotettua rintakokoa sen verran että se menee vetoketjuineen sellaisenaan. Mutta puku oli ensimmäinen ostomme kohti häitä, ja rakastan pukuani! Hittolainen kun sitä ei pääse jo pitämään :D

Eli löysin jo omia aatteitani puoltavan puvun: kierrätetty, ja edullinen, erittäin edullinen. Ooh.. :)
Ja erilainen. Uhmaan maailmanlakeja, toivottavasti puku saadaan sopimaan jos ei muuten sitten sinä kauniina päivänä kun vihdoin saan sen pukea oikeasti.

4 kommenttia:

 1. Syyshäät ovat ihania jo pelkästään kauniin luonnon puolesta. Itseasiassa olin kaasona juurikin samaisena päivänä kun tekin häänne aiotte viettää, tosin viisi vuotta aiemmin eli 2007. Sää oli kerrassaan upea ja ilma oli ihanan kirpakka. Ja luonto, se oli täydellisen kauniin ruskan koristama! Ei siis valittamista. Vaikka morsian edellisenä päivänä ressailu kun taivaalta tuli silloin räntää. :)

  Kuvia, kuvia!! :) Eli onko sulla laittaa kuvia puvustasi? Miten niin olen utelias morsian...?;)

  VastaaPoista
 2. Minäkin haluaisin nähdä kovasti kuvia puvustasi! On varmasti kaunis ja persoonallinen :)

  Tosiaan noilla hääfoorumien markkinapalstoilla tulee säästettyä pitkä penni ;) Toivon, että oma unelmien puku Carmenkin tulisi sinne myyntiin, mutta saa nähdä :P

  VastaaPoista
 3. En viitsi laittaa noita myyjän kuvia itsestään esille puku päällä, mutta pitää kattoa jos saisin sen taitiltua itselleni tai sitten hienosti esille esim sängylle. Koiralla vaan on niin pirun moinen karvan läähtö, niin en ole uskaltanut ottaa kaapista pois koko pukua, ettei se menee sottaseksi!

  Juu ja toi hääpaivä nyt on alustava, kun ei itsekään osaa nyt sanoa millanen sää täällä pohjosessa on just tuollon lokakuussa, pitää nyt syksyllä sitten kattella :D

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa bloggailun maailmaan! Vastailinkin sun kommenttiin omassa blogissani. Myös minä odottelen kuvia puvustasi, joka kuulostaa kuvauksen perusteella oikein kauniilta!

  VastaaPoista