18.7.2011

Kravaatti ja sukkanauha

Minä sitten otin ja tempasin! Kävin etsimässä täydellistä satiinia, ja löysin, juuri oikean väristä! Tummaa, punaisen pinkkiä! Purin miehen vanhan karavaatin, ja käytin sitä mallina. Kyllä oli väkertämistä, ja kokonaiset 4 tuntia siihen meni. Mutta sain sen valmiiksi, ja se on aivan ihana!
Juuri oikean värinen, ihanan tuntoinen ja ah!. Vielä sitomista pitää harjotella ja silittää taas vähän lisää, mutta nyt on oikean värinen kraka. Ja tämä maksoi n. 5 € kankaineen. Tuli ostettua vähän liikaa sitä satiinia, mutta se ei haittaa.

HUOM! Kuvat vääristää väriä mielettömästi, ei ole tuommonen punainen punainen oikeasti.


Sillä päätin sitten ompelemisesta innostuneena kokeilla tehdä sukkanauhaa. Tosin missään ei ole suomenkielisiä ohjeita miten tehdä sukkanauha, mutta onneksi meillä on YouTube!
Sieltä löytyi erilaisia videoita miten voi tehdä sukkanauhan.


Tämä nyt on aika kamalasyökäle, ja tuo "pitsi" hahhaa on ihan kamala. Toooosi seksikäs :D Mutta satiinia löytyy lisää, joten voi olla että teen uuden.

Mutta tässä on eri linkkejä noihin youtube tutoriaaleihin, miten tehdä oma sukkanauha. Kaikki ovat erilaisia.

http://www.youtube.com/watch?v=8AMkSineTpk

http://www.youtube.com/watch?v=9_JRJi1Y9Wc


http://www.youtube.com/watch?v=y-McfdKLoKI


Oli ihanaa kun sai tehtyä itse, kiva sitten kun miehellä on päällä jotain omatehtyä, tuskalla ja rakkaudella väkerrettyä :D Ja halvaksi tuli. Ja juuri sellainen kuin piti ollakin!

Häähommelit alkaa olla aika nappia, veli suostui kuskaamaan meidät perjantai iltana Ouluun (tai itse olemaan kyydissä, kun tyttöystävä ajaa), kaason ja muiden avustajien kanssa on tullut sovittua kaikkea tärkempiä asioita, matot saadaan ehkä sittenkin pestyä, koiralle pitää vielä järkätä hoitaja.

Nyt on vähän odottelun makua vaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti