15.6.2011

Odottelua

Hei taas!

Anteeksi etten ole päivitellyt, enemmänkin sen takia kun olen turhautunut, kun mitään tehtävää ei oikeastaan ole.

Mutta muutamia faktoja alkuun, eli mie valmistuin koulusta ja olen työtön tällä hetkellä. Jotta saisin jotain rahaa jostain persreijästä, niin odottelen EDELLEEN tutkintopapereita saapuvaksi postiluukusta. Viimeksi sain rahaa 4.5 opintotuen muodossa, ja nyt on aika kusinen olo.

Rahaa löytyy häätililtä, mutta sekin on alkanut huveta, kun on jouduttu "lainaamaan" normi menoihin ja on tässä tullut osteltua ihan häiden takia myös.

Käytiin kattoon ravintolapaikkaa, ja se oli kyllä jotain... niin vanhaa. Mutta ihan sama, me mennään sinne syömään perheen kanssa, oli paikka minkä näköinen tahansa. Toivottavasti ruokaki on sitten hyvää. Mutta pääasia että mennään naimisiin.

Kutsut lähti matkaan liian myöhässä, mutta se ei haittaa, kun omat perheet kututtiin. Sitten yksi lisähenkilö kutsuttiin mukaan, kun hiukan huolestui etteikö pääse oman kummitytön vihkiäisiin jne. No tämän henkilön kutsuminen oli hyvin tipalla ihan alkuperäisestikin, mutta jotenkin se sitten jäi. Hänelle pitäs vielä askarrella kutsu, että saa tarvittavat tiedot, ja on muistona sitten.

Mun isän puolelta on tullut vähän äitille napinaa että eikö se ja se pitäsisi kutsua, mutta vittuako inisee, puhuu suoraan mulle niitä perkeleen mielipiteitä niin voin karjasta sitten puhelimeen että MILLÄ RAHALLA??? Ja kenen HÄÄT???

Sori, pakko purkaa... MYRR.

Mä olen laihtunut tässä tosi kivasti. Sairaaladieetti toimi tossa huhtikuussa, ja paino on pysyny poissa. Eli ennen se oli 66-67 kg, nyt se on normisti 63 kg. Tässä olen yrittäny nyt vielä muutamaa kiloa karistaa, että mekko mahtuisi sitten hyvin pääle. se menee jo, mutta jotta pystyisin hengittämään sen sisällä, vielä muutama kilo ois ok :D

Elikkä nyt ois sitten enää hääpäivälle odoteltavia juttuja. Nyt ei oo oikein mitään tehtävissä.
Miehelle on kaikki asusteet hankittu, ja mulla hääkengät. Sellaset valkoiset sandaalit.
Niin ja mun pitää ommella miehelle punainen krvavatti. Siis järjettömän hintasia on kravaatit, eikö?? 19,90 täyspunainen kraka. Kankaat maksaa kangaspuodissa jotain 4 €, ku itte tekee. Tosin saa nähdä, pitäs tehä noita harjotusversioita, minkälainen tulee :)

Muuten sitten kaikki maksuhommelit kuuluuki hääpäivän tienoille, kuten kampaukset ja kuvaukset jne.

Ja meille tulee sitten 7.8 sunnuntaina kahvittelupäivä, eli silloin saa käydä meillä kotona ihan kuka tahansa, joka haluaa :)
Sinne sitten eri kakkuja, voileipä- ja hyydykekakkuja, nam nam.


Tässä nyt oli vähän jotain, anteeksi ettei tule kauhean loogista tekstiä. Mulla on tosi paljon asioita mielenpäällä, murheita ja huolia riittää.

Mutta kauniita kesäpäivä toivottaessa Keelya :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti