11.7.2010

Luonnollisen ihanat häät

Taas on herätelty tätä morsianta eloon, kiitos ihanan miehekkeen :)

Minua on kovasti latistanut oma perheeni, jotka eivät jaksa kiinnostua häistä ja ovat todella masentavia. Kun taas miehekkeen pieni suku on aivan innoissaan! Harmittaa kun asutaan niin kaukana heistä, kun ennemmin siellä suunnittelisi kuin täällä kakkanokkien kanssa.
Mutta jos ne on nyt perushäät niin tätä minä olen ajatellut:
Juhlapaikka maanläheinen, eli maalla tai jossain kaukana teistä, kaupungin vilskeestä.
Ihanteellista olisi joku sellainen paikka joka ei edes paljoa koristeluja kaipaa, vaan jo oma lähtöisesti olisi luonnollinen ja kaunis.Koristelut tulevat luonnosta ja/tai käytetyistä asioista. Kukkia, kiviä, oksia, laina liinoja tai käytettynä, vuokrattuja. Lautaset, lasit jne ovat ihanteellisesti kaupanpäällisiä paikan vuokran kanssa. Väreinä voitaisiin käyttää oranssia, punaista ja mustaa. Nämä eivät ole yhdistelmä, vaan mitä voisi käyttää, teemaväriä ei ole päätetty. Ja kynttilöitä, niiden ekologisuudesta en osaa taas sanoa :SVieraille ei mitään lahjakarkkipaketteja, joko ei mitään, tai sitten jotain pientä joka ei vaadi rasioita, vaan on hyvä sellaisenaan. Itse olen ajatellut jos keräisi luonnosta kauniita kiviä ja askartelisi niitä jotenkin, tosin vieraille se olisi aika tyhjän päiväinen lahja :DOlen myös miettinyt karkkibuffettia, joka tosin on kaukana ekologisuudesta, mutta se menisi vieraskarkeista.
Ruokaan panostetaan mielellään, tosin ei niin kauheasti kun joillakin tuntuu olevan 3-5 eri salaattia, 3 eri ruokaa jne. HUI :D Meillä tulee varmaan olemaan se yksi pääruoka, esim lohikeitto (RAKASTAN!) ja sitten joku pienempi ruoka, sitten ruokaisempi salaatti ja normi salaatti. Sitten leivät, ja niiden päälliset jne. Lapsia on tulossa sen verran, että niille pitää olla jotian omaa, mutta uskoisin tuon lohikeitonkin menevän. Noni, panostetaankohan me sittenkään..
Hääkakkua mietiskelin että sen voisi ehkä itse väsätä. Monesti on häissä näitä kreemikakkuja ja ne maistuu aivan hirveiltä. Joten miten sitä itse voisi niin pahasti epäonnistua? :D
Eikä moni kakkua edes syö niin kauheasti, yleensä se ruoka on jo aika kova menekki.
Iltapalana voisi sitten olla ehkä voileipäkakkua, tai jos oikein aletaan pihtaan nii karjalanpiirakkaa ja erilaisia levitteitä, kuten yrtti tai munavoita.
Ja nämä ruoka hommelit ovat sellaisia joita tiedän omalla suvulla menevän, kyllä kelpaa. Eikä nämä ole mitään päätettyjä, vaan nyt siis hahmotelmia.
Mahdolliseti olisi kivaa saada joku bändi, jolta löytyy niin humppaa ku kovempaakin soittomatskua. Hui, mistä sitä osaa noita bändejäki täällä päin kysellä..

Ja häämatkalle olisi aivan ihanaa lähtä heti seuraavana aamuna hääyön jälkeen. Oih!
Rooma, mmm :)
Näihin tunnelmiin CIAO!

5 kommenttia:

  1. Todella harmi, ettei perheesi tue sinua ja tulevaa miestäsi. Oletko yrittänyt keskustella asiasta perheesi kanssa?

    Suunnitelmanne sen sijaan kuulostavat oikein hyviltä! Raikkaan luonnolliset häät ovat aivan takuuvarmasti kauniit ja raikkaat. Erityisesti tykkään teidän häämatkasuunnitelmista!;)

    VastaaPoista
  2. Meidänb perheessä ei kauheasti puhuta, mutta aijon sanoa asiasta.

    Juu meinattiin jo nyt syksyllä lähtä Roomaan, mutta kyllä se vaatii enemmän suunittelua ja rahaa :D Mutta vielä me sinne mennään! ;)

    VastaaPoista
  3. Tuli nälkä tätä lukiessa. :D

    Meillä kävi hiukan samoin tavoin, mun perhe ei kauheasti tukenut tai osallistunut järjestelyihin. Tunsin välistä olevani aika yksin, mutta onneksi appivanhemmat olivat ihan mielettömänä apuna. :)

    VastaaPoista
  4. Hei! En tiedä,mutta meillä päin on yleensä kakut menneet kuin kuumille kiville ruokailun jälkeen, että ...

    VastaaPoista
  5. Kakut menee jos ne on hyviä. Kesällä olin häissä joissa syötiin se ylinkin kakkukin, kun kaikki olivat niin kakun himoissaan, eikä sitä oikeasti ollut kauheasti tarjolla.

    VastaaPoista